Palvelut

Palvelut

Kylmä

Kylmätyöt teemme ammattitaidolla ja TUKESin hyväksymillä asentajilla. Palveluihin kuuluvat niin vuosihuollot, ylläpitohuollot, korjaukset ja kaikki kylmäteknisiin ratkaisuihin liittyvät palvelut.


Putki

Lämpö ja vesi, eli putkityöt, meidän kauttamme. Toteutamme niin pienet korjaukset ja huollot, kuin suuremmatkin urakat. Joustavasti ja asiakkaan toiveita kunnioittaen.


Ilmanvaihto

Ilmanvaihtotöissä kauttamme saat ilmanvaihdon huollot, korjaukset, urakoinnin ja mittaukset joustavasti ja asiantuntevasti.


Sähkö

Sähkötöissä toteutamme niin pienet kuin suuret urakat, korjaukset, huollot ja lakisääteiset tarkastukset asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla.


Automaatio

Kasvavan automatisaation aikakautena saat meidän kauttamme kaikenlaiset automaatioon liittyvät palvelut joustavasti ja ammattitaitoisesti.


Huolto

Toteutamme asiakkaan tarpeisiin juuri oikeanlaisen huolto-ohjelman, oli se sitten lakisääteiset huollot, tai kattavampi ennakoiva huolto-ohjelma. Kysy lisää ottamalla yhteyttä.


Korjaus

Korjaamme niin pienet kuin suuretkin viat, oli se sitten kylmälaitteen hajoaminen, vesiputken vuoto, tai muu vika. Ota yhteyttä niin löydämme varmasti ratkaisun ongelmaan.


Urakointi

Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin urakat talotekniikan alalla. Pyrimme aina myöskin kuuntelemaan käyttäjän toiveita, ja ehdottamaan ratkaisuja jotka parantavat käyttöä ja ylläpitoa.